Νέα διοίκηση στην ΕΒΖ, νέος πρόεδρος ο καθηγητής του ΕΚΠΑ Παναγιώτης Αλεξάκης

Νέο διοικητικό συμβούλιο εξέλεξε σήμερα (20/10/17) η έκτακτη γενική συνέλευση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, το οποίο πρόκειται άμεσα (μέχρι τη Δευτέρα) να συγκροτηθεί σε σώμα.

Στα νέα μέλη του δ.σ περιλαμβάνεται και ο πρώην πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθηγητής του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτης Αλεξάκης, ο οποίος φέρεται να είναι και ο επικρατέστερος για τη θέση προέδρου ή διευθύνοντος συμβούλου.

Από τα προηγούμενα μέλη του δ. σ., μόνον ο Γεράσιμος Τσιαπάρας παραμένει και στη νέα σύνθεση, η οποία συμπληρώνεται από τους: Παναγιώτη Καραχάλιο, Στέλλα Καραγιάννη, Γιάννη Νενεδάκη (στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου), Νίκο Παπαϊωάνου και Κωστούλα Πατούχα.

Η γενική συνέλευση όρισε ομόφωνα και τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της Ε. Β. Ζ., πρόεδρος της οποίας αναλαμβάνει ο Γιάννης Νενεδάκης και μέλη της οι Στέλλα Καραγιάννη και Νίκος Παπαϊωάννου.

Δεδομένου ότι το εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας είναι καθ'όλα έτοιμο να ανάψει καμίνι και να ξεκινήσει την κατεργασία τεύτλων, είναι πλέον θέμα λίγων εικοσιτετραώρων να ξεκινήσει η καμπάνια, η οποία “φρέναρε” μέχρι τον ορισμό της νέας διοίκησης.  

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία