Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιος της «Δράσης» για πρόεδρος στην ΕΒΖ;

«Τρολιά»; Fake news; Θα δείξει…Η πληροφορία λέει πως για τη θέση προέδρου στην ΕΒΖ, η οποία «χηρεύει» μετά την παραίτηση των 6 μελών του διοικητικού συμβουλίου, προορίζουν ένα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιο της «Δράσης» (Μάνος, Σκυλακάκης), στις εκλογές!

Ο ηλικίας 70+  υποψήφιος (Α. Μ), όπως λένε οι «κακές γλώσσες» προωθείται από την τράπεζα Πειραιώς που θέλει να «τελειώνει» με τα εργοστάσια στη Σερβία (για την πώληση των οποίων δεν βάζει κανένας την υπογραφή του και γι’ αυτό έχουν οδηγηθεί σε παραίτηση 4 διοικήσεις) και να εισπράξει ζεστά ευρουλάκια. Φέρεται, μάλιστα, ο...επιβαλλόμενος να έχει και.. .εμπειρία σε τέτοιου είδους deal, καθώς ήταν αυτός που «έτρεξε» την πώληση της Εμπορικής Τράπεζας.

Πάντως, επειδή μια κυβέρνηση της…αριστεράς δεν ανέχεται να της «φορτώνει» μια συστημική Τράπεζα πολιτικές και προέδρους, ειδικά για μία εταιρεία-βιομηχανία που συνδέεται με τον πρωτογενή τομέα και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, είναι αποφασισμένη να χτυπήσει τη γροθιά στο τραπέζι, να μην δεχτεί τον «καμικάζι»- εκλεκτό της τράπεζας και να αντιπροτείνει τον…Τζήμερο! 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία