ΕΕΒΟΠ: Μέχρι 12/9 οι αιτήσεις για τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης 

Την υλοποίηση επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης του ΟΑΕΔ ανακοίνωσε η Ένωση Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Ν. Ορεστιάδας και περιφέρειας. 

Το πρόγραμμα καλύπτεται από τον Λογαριασμό για την Απασχόληση και την Επαγγελματική Κατάρτιση (ΛΑΕΚ) και αφορά μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν από έναν έως τριάντα εργαζόμενους. Στις επιχειρήσεις αυτές δίνεται η δυνατότητα να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ενώ οι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία, με αμοιβή, να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους. 

Η συνολική διάρκεια των προγραμμάτων είναι 32 ώρες και τα μαθήματα γίνονται απογευματινές ώρες. Οι εργαζόμενοι που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα, θα αμειφθούν με 160 ευρώ και θα τους χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 12 Σεπτεμβρίου.  

Τα αντικείμενα επιμόρφωσης αφορούν, μεταξύ άλλων, στις σύγχρονες τεχνικές πώλησης, επικοινωνίας και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών marketing, την ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών, την εργασιακή συμπεριφορά, την εκμάθηση της τουρκικής ή της βουλγαρικής γλώσσας. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΕΕΒΟΠ (Aγ.Θεοδώρων 184 Ορεστιάδα, τηλ: 2552022763 & 2552026617, Fax: 2552023826, E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)  

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία