Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων υλοποιεί η ΕΕΒΟΠ

Εννέα διαφορετικά αντικείμενα κατάρτισης περιλαμβάνει το επιδοτούμενο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων μικρών επιχειρήσεων που θα υλοποιήσει η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Ορεστιάδας και περιφέρειας σε συνεργασία με το Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Επιμελητηρίου Έβρου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις που απασχολούν έως 30 άτομα, Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενοι για τους οποίους έχει καταβληθεί στο ΙΚΑ η εργοδοτική εισφορά 0,24%.

Τα προγράμματα κατάρτισης υλοποιούνται εκτός ωραρίου εργασίας, η διάρκειά τους είναι 32 ωρών και ο αριθμός των διδακτικών ωρών δεν υπεβαίνει τις 4 ημερησίως.

Κάθε καταρτιζόμενος μπορεί να συμμετέχει μόνο σε ένα πρόγραμμα και επιδοτείται με 160 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Επαγγελματική Ένωση (Aγ.Θεοδώρων 184 Ορεστιάδα, τηλ: 2552022763, Fax: 2552023826 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Αναλυτικά τα αντικείμενα κατάρτισης:

1.ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΓΛΩΣΣΑ ΣΩΜΑΤΟΣ & ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

2.ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – MARKETING

3.ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

4.ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ MARKETING

5.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

6.MARKETING-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

7.ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

8.ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

9.ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία