Επένδυση της «Γιώτης Α. Ε.» στην Καβύλη; 

Μια νέα επένδυση έχει στα σκαριά η εταιρεία «Γιώτης Α. Ε.», η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη εγκαταστάσεων ψυκτικών θαλάμων στην περιοχή της Καβύλης του δήμου Ορεστιάδας, για τη μακροχρόνια μίσθωσή τους.

Παράλληλα βρίσκεται σε επαφές και με σκορδοπαραγωγούς της περιοχής, για να διερευνήσει τις δυνατότητες συνεργασίας μαζί τους. Η εταιρεία φαίνεται ότι σχεδιάζει να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων «μαγειρικής», αφού ενδιαφέρεται να επεξεργαστεί αρχικά σκόρδα (σκόνη, πάστα) και στη συνέχεια, πιθανότατα, και άλλα γεωργικά προϊόντα. Τις επόμενες ημέρες είναι πιθανό τα επιχειρηματικά πλάνα της «Γιώτης» να γίνουν ακόμα πιο ξεκάθαρα, καθώς επίκειται επίσκεψη στελεχών της εταιρείας στην περιοχή. Έχουν ήδη προηγηθεί επισκέψεις των ιδιοκτητών της εταιρείας, που έκαναν τις πρώτες επαφές με τον ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων στην Καβύλη, διερευνώντας τις δυνατότητες των χώρων και τους όρους εκμίσθωσής τους. 

Η «Γιώτης Α. Ε.» έχει παρουσία 87 ετών στην εγχώρια αγορά, στην παραγωγή, συσκευασία και διακίνηση (στην Ελλάδα και στο εξωτερικό), 100 διαφορετικών προϊόντων. Εκτός από τις βρεφικές τροφές, τα επιδόρπια, τα ροφήματα, τα είδη ζαχαροπλαστικής και τα γλυκά, παράγει και επεξεργάζεται και είδη μαγειρικής, όπως άλευρα, κρέπες, μπεσαμέλ και πουρέ. Είναι πολύ πιθανό, σύντομα, στις «ετικέτες» της να προστεθούν και νέα προϊόντα, η πρώτη ύλη των οποίων θα προέρχεται από την παραγωγή αγροτών του βορείου Έβρου και η επεξεργασία τους θα γίνεται επίσης στην περιοχή.   

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία