“Πλήρωσε” η ΕΒΖ τους τευτλοπαραγωγούς, στις 17/8 τους τευτλοεξαγωγείς

Ένα ακόμα μέρος των οφειλών της προς τους τευτλοπαραγωγούς, για την παραγωγή που παρέδωσαν το 2015, κατέβαλε σήμερα (16/8) η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης .

Τα ποσά αναμένεται να “εμφανιστούν” στους λογαριασμούς των δικαιούχων από την Τετάρτη 17 Αυγούστου. Αύριο (17/8) ακολουθεί η πληρωμή των ιδιοκτητών συγκομιστικών μηχανών τεύτλων (τευτλοεξαγωγέων). Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ε. Β. Ζ., μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα εξοφληθεί το σύνολο των οφειλών (έτους 2015) της Βιομηχανίας προς τους παραγωγούς.

Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρείας διαβεβαιώνει ότι “προχωρούν οι διαδικασίες για την εύρυθμη λειτουργία των εργοστασίων Πλατέος και Ορεστιάδας”, ενώ βάσει του προγραμματισμού που έχει γίνει, η “καμπάνια” 2016 θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. “Είναι εμφανές ότι μέσα από τις τεράστιες δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση της Ε.Β.Ζ ΑΕ, έγινε κατορθωτή η συνέχιση της λειτουργίας της βιομηχανίας και η εξυγίανση της προχωρά με γοργούς ρυθμούς”, υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση, και εκφράζει τις ευχαριστίες της, “τόσο στους παραγωγούς για την τεράστια ανοχή που επέδειξαν όσο και στους εργαζόμενους για την συνεργασία τους”.

Καταλήγοντας, διαβεβαιώνει ότι “ξεκίνησε μια νέα ελπιδοφόρος εποχή για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και την καλλιέργεια ζαχαρότευτλων στην Ελλάδα”.

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία