Μια νέα επένδυση έχει στα σκαριά η εταιρεία «Γιώτης Α. Ε.», η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη εγκαταστάσεων ψυκτικών θαλάμων στην περιοχή της Καβύλης του δήμου Ορεστιάδας, για τη μακροχρόνια μίσθωσή τους.

Add a comment

Οι διοικήσεις της ΕΒΖ αλλάζουν, διατηρείται, ωστόσο, το στοίχημα να ξεπεραστούν οι δυσκολίες, να επανακάμψει η Βιομηχανία, να πατήσει σταθερά στα “πόδια” της και να αποκατασταθεί το κλίμα εμπιστοσύνης με τους “τροφοδότες” της τετλοπαραγωγούς.

Add a comment

Έγκυρες πληροφορίες” επικαλείται ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καΐσας, στην ανακοίνωσή του για επικείμενη νομοθέτηση της μείωσης του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια, από 24% που είναι σήμερα στο 13%.

Add a comment

Ημερίδα για τα “κόκκινα δάνεια και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό” διοργανώνει τη Δευτέρα 24 Απριλίου, στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου όπου στεγάζεται, το Επιμελητήριο Έβρου σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. 

Add a comment

Αποζημιώσεις ύψους 17,5 εκ. Ευρώ, για ζημιές στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο, θα καταβάλει τη Μεγάλη Πέμπτη (13/4) ο ΕΛΓΑ σε 11.498 δικαιούχους παραγωγούς της χώρας.

Add a comment

Προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους επικαλείται ο παραιτηθείς πρόεδρος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, Χρήστος Ρώσσιος ενώ σε ανακοίνωσή του αναφέρεται στην πορεία της βιομηχανίας στη διάρκεια του ενός έτους, προεδρίας του.

Add a comment

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, καθώς, μετά τις χθεσινές (7/4) παραιτήσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου, Χρήστου Ρώσσιου και Παντελή Μάνη, και ενός μη εκτελεστικού μέλους, του Πέτρου Γάτσου, συνεδρίασε έκτακτα το διοικητικό συμβούλιο που κατέληξε σε νέα σύνθεση.

Add a comment

Πριν τον Νοέμβριο του 2017 αναμένεται να λειτουργήσει στην Αλεξανδρούπολη το κατάστημα πώλησης τοπικών αγροτο-κτηνοτροφικών προϊόντων, που έχει στα σκαριά η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Έβρου.

Add a comment

Νέα ρύθμιση για τους οφειλέτες ασφαλιστικών εισφορών προς τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), οι οφειλές των οποίων ξεπερνούν τις 20.000 ευρώ, ζητά από την υπουργό Εργασίας-Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά. 

Add a comment

Για έβδομη φορά μέσα σε δέκα μήνες επισκέφθηκε το εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας ο πρόεδρος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, Χρήστος Ρώσσιος. Το απόγευμα της Παρασκευής (3/3) συναντήθηκε με 80 περίπου παραγωγούς του Έβρου και της Ροδόπης, με αφορμή την έναρξη της σποράς και με σκοπό να περάσει το μήνυμα στον αγροτικό κόσμο ότι η Ε. Β. Ζ. επανακάμπτει και οι παραγωγοί μπορούν να την εμπιστευτούν και πάλι. 

Add a comment

Τις δύο ενδιάμεσες εκπτωτικές περιόδους που όρισε για το 2017 η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, μετά από διαβούλευση με τους εμπορικούς συλλόγους και τις επαγγελματικές ενώσεις του νομού, ανακοίνωσε σήμερα (3/3) ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης, Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ. 

Add a comment

Από τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων απόκτησης αδειών νέας φύτευσης οινοοιήσιμων ποικιλιών αμπέλου.

Add a comment

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία