Ακούσατε, ακούσατε! Την Δευτέρα (5 Ιανουαρίου 2015) στην πόλη μας, σε μια μοναδική, ανεπανάληπτη και τελευταία παράσταση, το έργο “Ο Σαμαράς πρωθυπουργός και η περιοδεία του στον Έβρο”!

 

 

Μη χάσετε το μοναδικό Αντώνη Σαμαρά, τον άνθρωπο που τη μια μέρα έσκιζε σελίδα- σελίδα τα μνημόνια και την επόμενη τα εφάρμοζε ώρα με την ώρα, λεπτό με το λεπτό. Το μοναδικό άνθρωπο στην Ελλάδα που βλέπει την “ανάπτυξη” να έρχεται και μάλιστα δια γυμνού οφθαλμού. Που βλέπει φως στο τούνελ ενώ δεν βλέπει την τύφλα του. Τον αποφασιστικό πρωθυπουργό του “μαύρου”, της καταστολής, της απαγόρευσης συγκεντρώσεων και των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου. Τον μοναδικό που βαφτίζει τις απολύσεις και τις μειώσεις μισθών “βελτίωση ανταγωνιστικότητας”, τις αυξήσεις “τιμαριθμική προσαρμογή”, τη διάλυση της υγείας, της παιδείας, της πρόνοιας “διαρθρωτικές αλλαγές”, τις μειώσεις συντάξεων “εξορθολογισμό”.

 

Τύφλα να' χει ο ασώματος και η γυναίκα με τα μούσια!

 

Τρέξετε να προλάβετε στην τελευταία παράσταση τον πρώην πιτσαδόρο στην Αμερική που κατάφερε να φθάσει το χρέος της Ελλάδας, από 120% το 2010 σε 175% το 2014 και υποστηρίζει ότι, σήμερα, το χρέος είναι βιώσιμο ενώ δεν ήταν βιώσιμο όταν ήταν 55% λιγότερο!

 

Χωριανοί, χωριανοί! Ακούσατε, ακούσατε! Μη χάσετε το μέγα μάγο της πολιτικής που “εξαφάνισε” το 25% του εθνικού εισοδήματος, που “αφαίμαξε” (αυτός και οι προηγούμενοι τοποτηρητές των μνημονίων) 63 δις από την ελληνικό λαό από τα δημοσιονομικά μέτρα που εφαρμόστηκαν από το 2010 και μετά. Θα έχετε να λέτε στα παιδιά σας πως είδατε με τα ματάκια σας τον Έλληνα πολιτικό που ως άλλος Μωυσής, οδήγησε 6,3 εκατομμύρια του λαού του να κινούνται μεταξύ της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού (σ.σ σύμφωνα με στοιχεία του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής) και 700 χιλιάδες παιδιά να υποσιτίζονται (ΟΥΝΕΣΚΟ). Αυτόν που κατάφερε, για πρώτη φορά από συστάσεως ελληνικού κράτους, να μειώσει τον πληθυσμό της Ελλάδας, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, εφαρμόζοντας πολιτικές “αναίμακτης γενοκτονίας” του λαού.

 

Μη χάσετε τη μοναδική, ανεπανάληπτη και τελευταία παράσταση εικονικής πραγματικότητας “Ο Σαμαράς πρωθυπουργός στον Έβρο”. Μια παράσταση που κι ο Σπαθάρης θα ζήλευε. Αύριο στην πόλη σας, 25 Γενάρη στον αγύριστο...

Vertigo-μένος

 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία