από τον: πιτσιρίκο

Βόμβα στην προεκλογική περίοδο έχει βάλει η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά να βουτήξουν οι πολιτικοί αρχηγοί στην θάλασσα ανήμερα τα Φώτα, και πρωθυπουργός να αναδειχτεί αυτός που θα πιάσει τον σταυρό.

Η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά έρχεται μια ημέρα μετά την καταγγελία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, πως η Ρένα Δούρου δεν πήγε στην εκκλησία για την δοξολογία, ενώ, παράλληλα, φορούσε φούστα πάνω από το γόνατο και αντέγραφε στο διαγώνισμα των Θρησκευτικών από την Γιαδικιάρογλου, η οποία αντέγραφε από την Πετροβασίλη.

Μετά την διαπίστωση πως οι Έλληνες δεν έχουν τον θεό τους αλλά σέβονται τις θρησκευτικές παραδόσεις, όλα τα κόμματα συμφώνησαν να συμμετάσχουν στο πιάσιμο του σταυρού.

Βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με το ποιος παπάς θα ρίξει τον σταυρό, ώστε να μην επαναληφθούν απάτες του παρελθόντος, όπως αυτή που ο Παντελής Ζερβός έσπρωξε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την έριξε στην θάλασσα μαζί με το σταυρό, αμαυρώνοντας τον θεσμό.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζητάει από το ΠΑΣΟΚ να βουτήξει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είναι δεινός κολυμβητής αλλά είναι και φελλός, οπότε θα επιπλεύσει αλλά μπορεί, αντί για τον σταυρό, να πιάσει το παλαμάρι του βαρκάρη.

pitsirikos.net


Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία