Τη 2η θέση στους 2ους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης κατέκτησε η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη» με το έργο REUNION, που έγραψε και σκηνοθέτησε ο μουσικός του σχολείου, Βασίλειος Γρένδας. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις 26 και 27 Φεβρουαρίου στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, στη Θεσσαλονίκη.

Η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης διακρίθηκε ανάμεσα σε μεγάλο αριθμό συμμετοχών από Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία, Λύκεια τα περισσότερα. Οι μαθητές εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού και τα θετικά σχόλια των διοργανωτών, αποσπώντας και το 2ο βραβείο της Κριτικής Επιτροπής του διαγωνισμού. 

Οι επόμενες δράσεις της μαθητικής ομάδας

Οι δράσεις της ομάδας των 14 μαθητών και μαθητριών της Β΄ και Γ΄ τάξης, θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο, 16 και  17 Απριλίου, διήμερο κατά το οποίο θα ανεβάσουν στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Αλεξανδρούπολης την παράσταση «Κάλλιο αργά, παρά ποτέ», και πάλι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Βασίλη Γρένδα. Τα έσοδα της παράστασης, με γενική είσοδο 3 ευρώ και δωρεάν για τους μαθητές, θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. 


Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία