Αλεξανδρούπολη: Οι Θραξ Πανκc στο πάρκο Αλτιναλμάζη-συναυλία του ΣΥ. Μ. Α.

Στο “πανηγύρι” που διοργανώνει ο νεοσύστατος Σύλλογος Μουσικών Αλεξανδρούπολης (ΣΥ.Μ.Α.), την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στο πάρκο Αλτιναλμάζη, θα συμμετέχουν οι Θραξ Πανκc.

Το συγκρότημα που τιμά τον τόπο που κατάγεται, θα ανεβεί στη σκηνή μετά από μία παρουσίαση-αναδρομή στην ιστορία της μουσικής σκηνής της Αλεξανδρούπολης, μέσα από το φωτογραφικό αρχείο που διατηρεί ο Σύλλογος και αφού ολοκληρωθεί μία μουσική περιπλάνηση που θα επιμεληθεί το μέλος του Συλλόγου, Χρήστος Δούκας και η "ζύμωση" επί σκηνής, από διάφορους μουσικούς, μέλη του ΣΥ.Μ.Α., που για άλλη μία φορά θα δείξουν πόσο ενεργή και υψηλού επιπέδου είναι η τοπική μουσική σκηνή.

Οι Θραξ Πανκc, με τις “μετοχές” τους να ανεβαίνουν διαρκώς στη μουσική σκηνή του είδους τους (Πανκο-πανηγυρο-ψυχεδέλεια), προερχόμενοι από 3 sold out εμφανίσεις σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα και έτοιμοι για να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους, θα βρεθούν στο “πανηγύρι” του ΣΥ.Μ.Α., με τα δυναμικά ξεσπάσματα της ηλεκτρικής κιθάρας του Αλεξανδρουπολίτη Πάνου Γκίνη, της γκάιντας του Ορεστιαδίτη Βάγιου Χαρακοπίδη και του νταουλιού και της θρακιώτικης λύρας του επίσης Ορεστιαδίτη, Γιώργου Σταυρίδη.

Για το τέλος της εκδήλωσης, το stage θα είναι ανοιχτό για κάθε μουσική σύμπραξη, αφού ο καθένας από τους παρευρισκόμενους θα μπορεί με το μουσικό όργανό του, να συνδράμει συνυπάρχοντας με άλλους μουσικούς, με σκοπό να δημιουργηθούν αυτοσχέδια jamαρίσματα και ξεχωριστές μουσικές και ηχητικές προσεγγίσεις. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

https://www.facebook.com/thraxpunks/

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία