Φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση από τον σύλλογο εθελοαντών αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης Φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης.  Η σοπράνο Στέλλα Αδαμίδου και ο συνθέτης και πιανίστας Μπάμπης Τσακαλίδης, μαζί με άλλους μουσικούς θα παρουσιάσουν μουσικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικους ρυθμούς αλλά και ξεχωριστές, γνώριμες μελωδίες Ελλήνων συνθετών. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ. Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί σε οικογένειες με παιδιά που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες.

Φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης. 

Η σοπράνο Στέλλα Αδαμίδου και ο συνθέτης και πιανίστας Μπάμπης Τσακαλίδης, μαζί με άλλους μουσικούς θα παρουσιάσουν μουσικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικους ρυθμούς αλλά και ξεχωριστές, γνώριμες μελωδίες Ελλήνων συνθετών.

Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ. Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί σε οικογένειες με παιδιά που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες. 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία