Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ με ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC στον άλσος του Αη Γιώργη Λεπτής 

Το 1ο Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ διοργανώνει ο Εθελοντικός Αιμοδοτικός Σύλλογος Λεπτής Ορεστιάδας “Άγιος Σπυρίδων”, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μουσικών και Φίλων Μουσικής Ν. Ορεστιάδας “Δημητρός Αραμπατζής”.

Η μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Αγίου Γεωργίου της Λεπτής, όπου θα στηθεί η σκηνή που θα εμφανιστούν δύο τοπικά σχήματα του Συλλόγου Μουσικών και Φίλων Μουσικής και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC *, που θα “γράψουν” και τον επίλογο των μουσικών περιπλανήσεων του Φεστιβάλ.  

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ: 

20:00 JAZZ QUARTET

20:30 THE BAND LIVE

21:15 ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η εκδήλωση φιλική και για παιδιά. 

*ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC (Thrax Punks)
Τι σχέση μπορεί να έχουν τα παραδοσιακά κάλαντα της Θράκης με την Πανκ? Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC, όταν ο Γιώργος Σταυρίδης και ο Βαϊτσης Χαρακοπίδης αποφάσισαν να “τα πούνε” από το 2008 και μετά παίζοντας σε γάμους, πανηγύρια, πορείες, σκηνικά μέχρι που σε γιούρτα συνάντησαν τον Πάνο Γκίνη! Παντού και πουθενά αναμειγνύοντας συστατικά από όλες τις μουσικές και κουλτούρες του κόσμου, παίζουν τη μουσική τους, χωρίς η λέξη Πανκοπανηγυροψυχεδέλεια να φτάνει για να περιγράψει τον ήχο τους. Άλλοτε πολλοί και άλλοτε λίγοι με εργαλεία τους Γκάιντες, Λύρες, Νταούλια “καταστρέφουν” :) οποιαδήποτε εκδήλωση.

Website: www.thraxpunks.com
Facebook: https://www.facebook.com/ThraxPunks
Youtube: https://www.youtube.com/ThraxPunks
Soundcloud :https://soundcloud.com/thrax-punks
Bandcamp: https://thraxpunks.bandcamp.com/

Videos:

https://www.youtube.com/watch?v=odXNxTmP1pI

https://www.youtube.com/watch?v=_UMejw3SGBs&t=820s

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία