Νέο Δ. Σ. εκλέγει ο Σύλλογος Μουσικών και Φίλων Μουσικής Νέας Ορεστιάδας “Δ. Αραμπατζής”

Σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο Σύλλογος Μουσικών και Φίλων Μουσικής Νέας Ορεστιάδας “Δημητρός Αραμπατζής”, την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο “ακροατήριο” στα παλαιά δικαστήρια Ορεστιάδας (Εθνομαρτύρων και Μεγάλου Αλεξάνδρου γωνία).

Στη συνέλευση θα παρουσιαστεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περιόδου 2014-2016 και στη συνέχεια θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Οι υποψηφιότητες για το Δ. Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή θα κατατίθενται μέχρι τη Δευτέρα 24 Απριλίου στα τηλέφωνα 6978453950, 6975884425 και 6974228558 ή ηλεκτρονικά στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο https://www.facebook.com/groups/orestiadamusic/.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Η ταμειακή τακτοποίηση των μελών μπορεί να γίνει και στον χώρο της γενικής συνέλευσης, πριν την έναρξή της.

 

 

 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία