Τον νέο του δίσκο, με τίτλο “είπες θα πάγω σ' άλλη γη” θα παρουσιάσει απόψε (04/03) στις 7 το απόγευμα στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ορεστιάδας, ο Αλεξανδρουπολίτης συνθέτης Κωνσταντίνος Κάλλιας.

Add a comment

Η απονομή των πτυχίων στους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου, που πέτυχαν στις απολυτήριες εξετάσεις του Ιουνίου 2017 στα ανώτερα θεωτηρικά πιάνου και βιολιού, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας.

Add a comment

Την τελευταία του δουλειά θα παρουσιάσει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, ο Αλεξανδρουπολίτης συνθέτης Κωνσταντίνος Κάλλιας.

Add a comment

Στο “πανηγύρι” που διοργανώνει ο νεοσύστατος Σύλλογος Μουσικών Αλεξανδρούπολης (ΣΥ.Μ.Α.), την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στο πάρκο Αλτιναλμάζη, θα συμμετέχουν οι Θραξ Πανκc.

Add a comment

Το 3ο χριστουγεννιάτικο χορωδιακό φεστιβάλ νέων διοργανώνει το Σαββατοκύριακο, 9 και 10 Δεκεμβρίου, η περιφερειακή ενότητα Έβρου. 

Add a comment

Φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης. 

Add a comment

Μουσική και λογοτεχνία θα συνδυάσει η εκδήλωση που διοργανώνουν το Ωδείο βορείου Έβρου και ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου “Καστροπολίτες-Γνώση και Δράση”, στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου (18/11) στο δημοτικό αμφιθέατρο Διδυμοτείχου. 

Add a comment

Ο διεθνούς φήμης, ελληνικής καταγωγής, πιανίστας Παύλος Χατζόπουλος θα εμφανιστεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου “Φαέθων” στην Αλεξανδρούπολη.

Add a comment

Στην Ορεστιάδα θα εμφανιστεί το βράδυ της Κυριακής, 12 Νοεμβρίου 2017, ο Πέτρος Μάλαμας (της...γνωστής οικογενείας), στο, επίσης, γνωστό νεανικό ντισκοκαφενείο “Μαριονέττα”, στον πεζόδρομο της Πρόκου.

Add a comment

Ένα μουσικό ταξίδι με την παιδική παραδοσιακή χορωδία του Αρχείου Μουσικολαογραφικής Παράδοσης “Χρόνης Αηδονίδης” θα φιλοξενήσει η δημοτική βιβλιοθήκη της Αλεξανδρούπολης. 

Add a comment

Τα συγκροτήματα Jazz Quartet, Handlock, The Band Live και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC θα εμφανιστούν το Σάββατο (23/09) στο 1ο Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ που διοργανώνει στις 8 το βράδυ στο Άλσος του Αη Γιώργη Λεπτής ο Εθελοντικός Αιμοδοτικός Σύλλογος του οικισμού, “Άγιος Σπυρίδων”, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μουσικών και Φίλων Μουσικής Νέας Ορεστιάδας “Δημητρός Αραμπατζής”. 

Add a comment

Το 1ο Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ διοργανώνει ο Εθελοντικός Αιμοδοτικός Σύλλογος Λεπτής Ορεστιάδας “Άγιος Σπυρίδων”, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μουσικών και Φίλων Μουσικής Ν. Ορεστιάδας “Δημητρός Αραμπατζής”.

Add a comment

Συναυλία με τη συμμετοχή της φιλαρμονικής του δήμου Διδυμοτείχου και της στρατιωτικής μπάντας της 16ς Μεραρχίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Αυγούστου στην αυλή του δημοτικού σχολείου Μεταξάδων. 

Add a comment

Το σεμινάριο εβρίτικης γκάιντας ξεκινά την Πέμπτη 17 Αυγούστου στο Διδυμότειχο, με πρωτοβουλία του συλλόγου “Ιωάννης Δούκας Βατάτζης” και με την υποστήριξη του δήμου Διδυμοτείχου.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία