Επανακυκλοφορεί το "Σταβέντο" (1999 – Δίσκοι Κύτταρο Κομοτηνής) του τραγουδοποιού Θανάση Γκαϊφύλλια, σε 200 συλλεκτικά βινύλια, από την B-OTHERSIDE RECORDS (http://www.b-otherside.gr/).

Add a comment

Προπαραμονή Χριστουγέννων το stage των παλαιών δικαστηρίων παραχωρείται σε τρία μαθητικά συγκροτήματα που δήλωσαν συμμετοχή στο 1ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ Ν. Ορεστιάδας.   

Add a comment

Ρεσιτάλ βιολιού με την Αγγελική Λαλαμπέκοβα, αριστούχο απόφοιτη του Κρατικού Κονσερβατορίου της Αρμενίας, διοργανώνει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στην Αλεξανδρούπολη, ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών ΑΜΘ. 

Add a comment

Φεστιβαλικό stage για μαθητές-μουσικούς ετοιμάζεται να στήσει ο Σύλλογος Μουσικών και Φίλων Μουσικής Ν. Ορεστιάδας “Δημητρός Αραμπατζής” στις 23 Δεκεμβρίου. 

Add a comment

Το κουαρτέτο της τζαζ “Contra Vento Cross Οver” θα εμφανιστεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μουσικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Συναυλία με τον φλαουτίστα Νίκο Ζήση και την κοντραμπατίστα Αγάπη Παρθενάκη διοργανώνει στην Αλεξανδρούπολη ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών ΑΜΘ το Σάββατο 8 Οκτωβρίου. 

Add a comment

Τριάντα καλλιτέχνες θα εμφανιστούν την επόμενη Πέμπτη, 25 Αυγούστου, από τις 8 το βράδυ στο Κηποθέατρο της Αλεξανδρούπολης, στην τετράωρης διάρκειας συναυλία φιλανθρωπικού σκοπού, που διοργανώνει το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Διδασκαλείου.

Add a comment

Μουσική εκδήλωση κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο διοργανώνει και φέτος το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Περιβάλλοντος του δήμου Διδυμοτείχου σε συνεργασία με τον δήμο και τη 16η Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού. 

Add a comment

Αν επιβεβαιώσουν τη φήμη που τους συνοδεύει, τότε η σημερινή εμφάνιση των Τhe Banksters στο “Μπεντρεντίν” στη Ν. Ορεστιάδα (στον πεζόδρομο “Σευθή”) είναι πολύ πιθανό να μετατραπεί από μια... τυπική καλοκαιρινή συναυλία σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Add a comment

Συνεχίζονται μέχρι την Κυριακή 12 Ιουνίου οι δηλώσεις συμμετοχής των συγκροτημάτων, μεμονωμένων καλλιτεχνών, μουσικών σχημάτων και dj, που θέλουν να εμφανιστούν σε μία από τις σκηνές της 17ης Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής. 

Add a comment

Την 17η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, όπως έχει καθιερωθεί η 21η Ιουνίου, θα γιορτάσουν το Σουφλί, το Διδυμότειχο και η Ορεστιάδα, στις 20, 21 και 22 Ιουνίου, αντίστοιχα.

Add a comment

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία