Την επιτυχημένη θεατρική μεταφορά του βιβλίου της Δήμητρας Πέτρουλα, με τίτλο “πού είναι η μάνα σου μωρή;” παρουσιάζει στην Ορεστιάδα η Βέρα Κρούσκα. 

Add a comment

“Τα κάλαντα του Καραγκιόζη” θα παρουσιαστούν το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολης. Τη χριστουγεννιάτικη παράσταση θα παρουσιάσει ο θίασος σκιών “τα παραμύθια του Καραγκιόζη” στις 5:30 το απόγευμα. 

Στο πανί, πρωταγωνιστής ο λαϊκός ήρωας, ο δαιμόνιος Καραγκιόζης, διεκδικητής μιας χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας, την οποία δωρίζει το σεράι εν όψει γιορτών. Ανάμεσα σε πολλούς υποψήφιους, από τους οποίους θα επικρατήσει όποιος πει τα πιο ωραία κάλαντα στη βεζυροπούλα, ο Καραγκιόζης προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να παραγκωνίσει τους ανταγωνιστές του και να είναι εκείνος που θα πάρει τη γαλοπούλα...

Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ. 

Add a comment

Έξι θεατρικά έργα και μία μουσική παράσταση περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου στο θέατρο “Διόνυσος” στην Ορεστιάδα. 

Add a comment

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται τελικά ο «θεατρικός Νοέμβρης» από το θεατρικό εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας «Διόνυσος», αφού η ομάδα ενέταξε στις προγραμματισμένες εμφανίσεις της και την παράσταση...ειδικού σκοπού, που θα δοθεί στις 27/11, για την ενίσχυση του παραρτήματος Ορεστιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

Add a comment

Την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο “πώς βγαίνουμε από τον βυθό, παρακαλώ;” θα παρουσιάσει στο συνεργατικό-πολιτιστικό καφενείο Bedreddin η ομάδα Hippo. 

Add a comment

Το πρόγραμμα του “θεατρικού Νοέμβρη” ανακοίνωσε το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας “Διόνυσος”, που “γεμίζει” τις Τετάρτες και τα Σαββατοκύριακα του μήνα με δύο διαφορετικές παραστάσεις. 

Add a comment

Στη μνήμη της Ζωής Λάσκαρη θα είναι αφιερωμένο το 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας, ως ελάχιστος φόρος τιμής στην ηθοποιό που συνδέθηκε στενά με τη θεατρική ομάδα του Διόνυσου, πριν τρία ακριβώς χρόνια (Αύγουστος 2014), όταν επισκέφθηκε την Ορεστιάδα ως “τιμώμενο πρόσωπο” του 15ου Φεστιβάλ.

Add a comment

Τα ονόματα της κριτικής επιτροπής και των τιμώμενων προσώπων του φετινού, 18ου  Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή, ενώ επισημοποιήθηκε και το πρόγραμμα εμφάνισης των διαγωνιζόμενων ομάδων. 

Add a comment

Από τη Μουσθένη Καβάλας ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου η καλοκαιρινή θεατρική περιοδεία του “Διόνυσου” με τη σπονδυλωτή παράσταση από πέντε κωμικές ιστορίες του Τσέχωφ “σε δύσκολη θέση”.

Add a comment

Η ανθρώπινη αδυναμία μπροστά στο δέλεαρ της εξουσίας, οι εμφύλιες διαμάχες και συγκρούσεις, το αδύναμο ηθικό υλικό από το οποίο είναι πλασμένο το ανθρώπινο είδος, αποτελούν από καταβολής κόσμου εμπόδιο στις κοινωνίες των ανθρώπων να ζήσουν σε συνθήκες ειρήνης με τους άλλους και, κυρίως, με τους ίδιους τους εαυτούς τους.  

Add a comment

Τις έξι θεατρικές ομάδες που θα εμφανιστούν στο διαγωνιστικό μέρος του 18ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή, μετά την ολοκλήρωση της προκριματικής διαδικασίας.

Add a comment

Τη θεατρική παράσταση «Transit Project” θα παρουσιάσει την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ στον υπαίθριο χώρο της, η Άρσις Transit Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Ερευνητικό Θέατρο Θράκης.

Add a comment

Τις θεατρικές παραστάσεις τους θα παρουσιάσουν την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στο θέατρο “Διόνυσος”, τα παιδικά θεατρικά εργαστηρια και η α' εφηβική ομάδα του θεατρικού εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος”. 

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία