Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 9 το βράδυ ανεβαίνει για μία τελευταία φορά στο θέατρο “Διόνυσος” της Ορεστιάδας η παράσταση “Σε δύσκολη θέση”, από τη Νεανική Σκηνή του θεατρικού εργαστηρίου της πόλης. 

Add a comment

«Ως την άκρη του ονείρου» πηγαίνει η ιστορία της μικρής Πετρίνας, που με μοναδικές «αποσκευές» της μια ψυχή γενναία και μια καρδιά αθώα, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο εμπόδια, διατηρώντας, όμως, την αισιοδοξία και την πίστη της, για να συναντήσει τελικά τη φιλία, την αγάπη και τον έρωτα. 

Add a comment

Από τις 27 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το φετινό, 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Νέας Ορεστιάδας.

Add a comment

Η ποντιακή επιθεώρηση “Ζωή και Κότα...με χαβίτς και με κοκότα” θα παρουσιαστεί το Σάββατο 8 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Η διδακτική ιστορία...διατροφής, του διάσημου σεφ Αγησίλαγου, θα παρουσιαστεί την Κυριακή 2 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στο θέατρο “Διόνυσος” στην Ν. Ορεστιάδα. 

Add a comment

Ανοιχτό δημιουργικό εργαστήρι (workshop) για τη “γλώσσα του σώματος στη θεατρική πράξη” διοργανώνει η Πειραματική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος”, με τον εξειδικευμένο στο θέμα, Σωτήρη Πετρόπουλο. 

Add a comment

Μετά τις sold out παραστάσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Χατζηπαύλου συνεχίζει το ταξίδι του ανά την Ελλάδα και κάνει στάση στη Ν. Ορεστιάδα με το “Σχεδόν Σαράντα”. 

Add a comment

Η “Αναφορά στον Γκρέκο”, το τελευταίο έργο του Νίκου Καζαντζάκη, ανεβαίνει στη σκηνή του δημοτικού θεάτρου Αλεξανδρούπολης την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 9 το βράδυ.

Add a comment

Δεν θα λειτουργήσουν το Σάββατο 14 Ιανουαρίου τα παιδικά θεαρικά εργαστήρια του “Διόνυσου”, λόγω ανυπέρβλητων δυσκολιών που προκάλεσε η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

Add a comment

Με δύο εορταστικές παραστάσεις, στις 26 και 27 Δεκεμβρίου, το θεατρικό εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος” ολοκληρώνει τον κύκλο των παραστάσεων της “Χαρτοπαίχτρας” του Δημήτρη Ψαθά.

Add a comment

Στη στέγη του Θεατρικού Συλλόγου Διδυμοτείχου, στο θέατρο “Ορφέας”, θα παρουσιαστεί η “χαρτοπαίχτρα” από το θεατρικό εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος”.

Add a comment

Η Σοφία Μουτίδου έχει να μας πει «Πολύ κακές λέξεις» την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 (21:15) στο Θέατρο Διόνυσος, για μία μόνο παράσταση, μέσα από ένα φρέσκο, ιδιόρρυθμο, βρώμικο, αναρχικού τύπου κείμενο που έγραψε η ομάδα «ΔΕΛΤΑ».

Add a comment

Οι δύο βραβευμένες παραστάσεις στο 17ο πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Νέας Ορεστιάδας, μαζί με αυτή του διοργανωτή ΔΙΟΝΥΣΟΥ, θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο θέατρο ΑΡΓΩ, στο Μεταξουργείο.

Add a comment

Αναμφισβήτητα το «Θεατροδρόμιο» Κοζάνης είναι ο μεγάλος νικητής του 17ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας, που εχθές ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβείων και την τελετή απονομής τιμητικής διάκρισης στο δεύτερο τιμώμενο πρόσωπο της φετινής διοργάνωσης, τον Αλέξανδρο Ρήγα. 

Add a comment

“Απλώνεται” φέτος το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Ν. Ορεστιάδας, που μαζί με την προφεστιβαλική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Βιζύη μία ημέρα πριν την έναρξη του κύριου μέρους του προγράμματός του, φτάνει σε διάρκεια τις 10 ημέρες! 

Add a comment

Το έργο “σαν τον σκύλο με τη γάτα” παρουσιάζει στην Αλεξανδρούπολη το “Μικρό Θέατρο Λάρισας”, το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 9:15 το βράδυ στο Κηποθέατρο. 

Add a comment

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία