Το έργο του Κώστα Μουρσελά, "Ω, τι κόσμος, μπαμπά!" θα παρουσιάσει την Παρασκευή και το Σάββατο, 23 και 24 Μαρτίου, η θεατρική ομάδα bororo του 3ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης. Add a comment

Για δύο ακόμα Σαββατοκύριακα θα παρουσιαστεί από το θεατρικό εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος” το έργο του Γιώργου Σουρή “Η Περιφέρεια”. 

Add a comment

Την επιτυχημένη θεατρική μεταφορά του βιβλίου της Δήμητρας Πέτρουλα, με τίτλο “πού είναι η μάνα σου μωρή;” παρουσιάζει στην Ορεστιάδα η Βέρα Κρούσκα. 

Add a comment

“Τα κάλαντα του Καραγκιόζη” θα παρουσιαστούν το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολης. Τη χριστουγεννιάτικη παράσταση θα παρουσιάσει ο θίασος σκιών “τα παραμύθια του Καραγκιόζη” στις 5:30 το απόγευμα. 

Στο πανί, πρωταγωνιστής ο λαϊκός ήρωας, ο δαιμόνιος Καραγκιόζης, διεκδικητής μιας χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας, την οποία δωρίζει το σεράι εν όψει γιορτών. Ανάμεσα σε πολλούς υποψήφιους, από τους οποίους θα επικρατήσει όποιος πει τα πιο ωραία κάλαντα στη βεζυροπούλα, ο Καραγκιόζης προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να παραγκωνίσει τους ανταγωνιστές του και να είναι εκείνος που θα πάρει τη γαλοπούλα...

Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ. 

Add a comment

Έξι θεατρικά έργα και μία μουσική παράσταση περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου στο θέατρο “Διόνυσος” στην Ορεστιάδα. 

Add a comment

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται τελικά ο «θεατρικός Νοέμβρης» από το θεατρικό εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας «Διόνυσος», αφού η ομάδα ενέταξε στις προγραμματισμένες εμφανίσεις της και την παράσταση...ειδικού σκοπού, που θα δοθεί στις 27/11, για την ενίσχυση του παραρτήματος Ορεστιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

Add a comment

Την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο “πώς βγαίνουμε από τον βυθό, παρακαλώ;” θα παρουσιάσει στο συνεργατικό-πολιτιστικό καφενείο Bedreddin η ομάδα Hippo. 

Add a comment

Το πρόγραμμα του “θεατρικού Νοέμβρη” ανακοίνωσε το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας “Διόνυσος”, που “γεμίζει” τις Τετάρτες και τα Σαββατοκύριακα του μήνα με δύο διαφορετικές παραστάσεις. 

Add a comment

Στη μνήμη της Ζωής Λάσκαρη θα είναι αφιερωμένο το 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας, ως ελάχιστος φόρος τιμής στην ηθοποιό που συνδέθηκε στενά με τη θεατρική ομάδα του Διόνυσου, πριν τρία ακριβώς χρόνια (Αύγουστος 2014), όταν επισκέφθηκε την Ορεστιάδα ως “τιμώμενο πρόσωπο” του 15ου Φεστιβάλ.

Add a comment

Τα ονόματα της κριτικής επιτροπής και των τιμώμενων προσώπων του φετινού, 18ου  Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή, ενώ επισημοποιήθηκε και το πρόγραμμα εμφάνισης των διαγωνιζόμενων ομάδων. 

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία