Από τις 27 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το φετινό, 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Νέας Ορεστιάδας.

Add a comment

Η ποντιακή επιθεώρηση “Ζωή και Κότα...με χαβίτς και με κοκότα” θα παρουσιαστεί το Σάββατο 8 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Η διδακτική ιστορία...διατροφής, του διάσημου σεφ Αγησίλαγου, θα παρουσιαστεί την Κυριακή 2 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στο θέατρο “Διόνυσος” στην Ν. Ορεστιάδα. 

Add a comment

Ανοιχτό δημιουργικό εργαστήρι (workshop) για τη “γλώσσα του σώματος στη θεατρική πράξη” διοργανώνει η Πειραματική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος”, με τον εξειδικευμένο στο θέμα, Σωτήρη Πετρόπουλο. 

Add a comment

Μετά τις sold out παραστάσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Χατζηπαύλου συνεχίζει το ταξίδι του ανά την Ελλάδα και κάνει στάση στη Ν. Ορεστιάδα με το “Σχεδόν Σαράντα”. 

Add a comment

Η “Αναφορά στον Γκρέκο”, το τελευταίο έργο του Νίκου Καζαντζάκη, ανεβαίνει στη σκηνή του δημοτικού θεάτρου Αλεξανδρούπολης την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 9 το βράδυ.

Add a comment

Δεν θα λειτουργήσουν το Σάββατο 14 Ιανουαρίου τα παιδικά θεαρικά εργαστήρια του “Διόνυσου”, λόγω ανυπέρβλητων δυσκολιών που προκάλεσε η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

Add a comment

Με δύο εορταστικές παραστάσεις, στις 26 και 27 Δεκεμβρίου, το θεατρικό εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος” ολοκληρώνει τον κύκλο των παραστάσεων της “Χαρτοπαίχτρας” του Δημήτρη Ψαθά.

Add a comment

Στη στέγη του Θεατρικού Συλλόγου Διδυμοτείχου, στο θέατρο “Ορφέας”, θα παρουσιαστεί η “χαρτοπαίχτρα” από το θεατρικό εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος”.

Add a comment

Η Σοφία Μουτίδου έχει να μας πει «Πολύ κακές λέξεις» την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 (21:15) στο Θέατρο Διόνυσος, για μία μόνο παράσταση, μέσα από ένα φρέσκο, ιδιόρρυθμο, βρώμικο, αναρχικού τύπου κείμενο που έγραψε η ομάδα «ΔΕΛΤΑ».

Add a comment

Οι δύο βραβευμένες παραστάσεις στο 17ο πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Νέας Ορεστιάδας, μαζί με αυτή του διοργανωτή ΔΙΟΝΥΣΟΥ, θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο θέατρο ΑΡΓΩ, στο Μεταξουργείο.

Add a comment

Αναμφισβήτητα το «Θεατροδρόμιο» Κοζάνης είναι ο μεγάλος νικητής του 17ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας, που εχθές ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβείων και την τελετή απονομής τιμητικής διάκρισης στο δεύτερο τιμώμενο πρόσωπο της φετινής διοργάνωσης, τον Αλέξανδρο Ρήγα. 

Add a comment

“Απλώνεται” φέτος το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Ν. Ορεστιάδας, που μαζί με την προφεστιβαλική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Βιζύη μία ημέρα πριν την έναρξη του κύριου μέρους του προγράμματός του, φτάνει σε διάρκεια τις 10 ημέρες! 

Add a comment

Το έργο “σαν τον σκύλο με τη γάτα” παρουσιάζει στην Αλεξανδρούπολη το “Μικρό Θέατρο Λάρισας”, το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 9:15 το βράδυ στο Κηποθέατρο. 

Add a comment

Την πολιτική τραγωδία του Αισχύλου «Επτά επί Θήβας» παρουσιάζει απόψε (18/8), στις 9 μ.μ.,  στο Κηποθέατρο της Αλεξανδρούπολης το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. 

Add a comment

Την καθιερωμένη καλοκαιρινή περιοδεία του πραγματοποιεί αυτό το διάστημα το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας “Διόνυσος”, με παραστάσεις σε διάφορες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, οι οποίες ξεκίνησαν στις 15/7 και συνεχίζονται έως τις 31 Ιουλίου. 

Add a comment

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία