Την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο “πώς βγαίνουμε από τον βυθό, παρακαλώ;” θα παρουσιάσει στο συνεργατικό-πολιτιστικό καφενείο Bedreddin η ομάδα Hippo. 

Add a comment

Το πρόγραμμα του “θεατρικού Νοέμβρη” ανακοίνωσε το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας “Διόνυσος”, που “γεμίζει” τις Τετάρτες και τα Σαββατοκύριακα του μήνα με δύο διαφορετικές παραστάσεις. 

Add a comment

Στη μνήμη της Ζωής Λάσκαρη θα είναι αφιερωμένο το 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας, ως ελάχιστος φόρος τιμής στην ηθοποιό που συνδέθηκε στενά με τη θεατρική ομάδα του Διόνυσου, πριν τρία ακριβώς χρόνια (Αύγουστος 2014), όταν επισκέφθηκε την Ορεστιάδα ως “τιμώμενο πρόσωπο” του 15ου Φεστιβάλ.

Add a comment

Τα ονόματα της κριτικής επιτροπής και των τιμώμενων προσώπων του φετινού, 18ου  Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή, ενώ επισημοποιήθηκε και το πρόγραμμα εμφάνισης των διαγωνιζόμενων ομάδων. 

Add a comment

Από τη Μουσθένη Καβάλας ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου η καλοκαιρινή θεατρική περιοδεία του “Διόνυσου” με τη σπονδυλωτή παράσταση από πέντε κωμικές ιστορίες του Τσέχωφ “σε δύσκολη θέση”.

Add a comment

Η ανθρώπινη αδυναμία μπροστά στο δέλεαρ της εξουσίας, οι εμφύλιες διαμάχες και συγκρούσεις, το αδύναμο ηθικό υλικό από το οποίο είναι πλασμένο το ανθρώπινο είδος, αποτελούν από καταβολής κόσμου εμπόδιο στις κοινωνίες των ανθρώπων να ζήσουν σε συνθήκες ειρήνης με τους άλλους και, κυρίως, με τους ίδιους τους εαυτούς τους.  

Add a comment

Τις έξι θεατρικές ομάδες που θα εμφανιστούν στο διαγωνιστικό μέρος του 18ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή, μετά την ολοκλήρωση της προκριματικής διαδικασίας.

Add a comment

Τη θεατρική παράσταση «Transit Project” θα παρουσιάσει την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ στον υπαίθριο χώρο της, η Άρσις Transit Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Ερευνητικό Θέατρο Θράκης.

Add a comment

Τις θεατρικές παραστάσεις τους θα παρουσιάσουν την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στο θέατρο “Διόνυσος”, τα παιδικά θεατρικά εργαστηρια και η α' εφηβική ομάδα του θεατρικού εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος”. 

Add a comment

Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 9 το βράδυ ανεβαίνει για μία τελευταία φορά στο θέατρο “Διόνυσος” της Ορεστιάδας η παράσταση “Σε δύσκολη θέση”, από τη Νεανική Σκηνή του θεατρικού εργαστηρίου της πόλης. 

Add a comment

«Ως την άκρη του ονείρου» πηγαίνει η ιστορία της μικρής Πετρίνας, που με μοναδικές «αποσκευές» της μια ψυχή γενναία και μια καρδιά αθώα, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο εμπόδια, διατηρώντας, όμως, την αισιοδοξία και την πίστη της, για να συναντήσει τελικά τη φιλία, την αγάπη και τον έρωτα. 

Add a comment

Από τις 27 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το φετινό, 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Νέας Ορεστιάδας.

Add a comment

Η ποντιακή επιθεώρηση “Ζωή και Κότα...με χαβίτς και με κοκότα” θα παρουσιαστεί το Σάββατο 8 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Η διδακτική ιστορία...διατροφής, του διάσημου σεφ Αγησίλαγου, θα παρουσιαστεί την Κυριακή 2 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στο θέατρο “Διόνυσος” στην Ν. Ορεστιάδα. 

Add a comment

Ανοιχτό δημιουργικό εργαστήρι (workshop) για τη “γλώσσα του σώματος στη θεατρική πράξη” διοργανώνει η Πειραματική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος”, με τον εξειδικευμένο στο θέμα, Σωτήρη Πετρόπουλο. 

Add a comment

Μετά τις sold out παραστάσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Χατζηπαύλου συνεχίζει το ταξίδι του ανά την Ελλάδα και κάνει στάση στη Ν. Ορεστιάδα με το “Σχεδόν Σαράντα”. 

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία