Ανοιχτό δημιουργικό εργαστήρι (workshop) για τη “γλώσσα του σώματος στη θεατρική πράξη” διοργανώνει η Πειραματική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος”, με τον εξειδικευμένο στο θέμα, Σωτήρη Πετρόπουλο. 

Add a comment

Μετά τις sold out παραστάσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Χατζηπαύλου συνεχίζει το ταξίδι του ανά την Ελλάδα και κάνει στάση στη Ν. Ορεστιάδα με το “Σχεδόν Σαράντα”. 

Add a comment

Η “Αναφορά στον Γκρέκο”, το τελευταίο έργο του Νίκου Καζαντζάκη, ανεβαίνει στη σκηνή του δημοτικού θεάτρου Αλεξανδρούπολης την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 9 το βράδυ.

Add a comment

Δεν θα λειτουργήσουν το Σάββατο 14 Ιανουαρίου τα παιδικά θεαρικά εργαστήρια του “Διόνυσου”, λόγω ανυπέρβλητων δυσκολιών που προκάλεσε η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

Add a comment

Με δύο εορταστικές παραστάσεις, στις 26 και 27 Δεκεμβρίου, το θεατρικό εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος” ολοκληρώνει τον κύκλο των παραστάσεων της “Χαρτοπαίχτρας” του Δημήτρη Ψαθά.

Add a comment

Στη στέγη του Θεατρικού Συλλόγου Διδυμοτείχου, στο θέατρο “Ορφέας”, θα παρουσιαστεί η “χαρτοπαίχτρα” από το θεατρικό εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος”.

Add a comment

Η Σοφία Μουτίδου έχει να μας πει «Πολύ κακές λέξεις» την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 (21:15) στο Θέατρο Διόνυσος, για μία μόνο παράσταση, μέσα από ένα φρέσκο, ιδιόρρυθμο, βρώμικο, αναρχικού τύπου κείμενο που έγραψε η ομάδα «ΔΕΛΤΑ».

Add a comment

Οι δύο βραβευμένες παραστάσεις στο 17ο πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Νέας Ορεστιάδας, μαζί με αυτή του διοργανωτή ΔΙΟΝΥΣΟΥ, θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο θέατρο ΑΡΓΩ, στο Μεταξουργείο.

Add a comment

Αναμφισβήτητα το «Θεατροδρόμιο» Κοζάνης είναι ο μεγάλος νικητής του 17ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας, που εχθές ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβείων και την τελετή απονομής τιμητικής διάκρισης στο δεύτερο τιμώμενο πρόσωπο της φετινής διοργάνωσης, τον Αλέξανδρο Ρήγα. 

Add a comment

“Απλώνεται” φέτος το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Ν. Ορεστιάδας, που μαζί με την προφεστιβαλική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Βιζύη μία ημέρα πριν την έναρξη του κύριου μέρους του προγράμματός του, φτάνει σε διάρκεια τις 10 ημέρες! 

Add a comment

Το έργο “σαν τον σκύλο με τη γάτα” παρουσιάζει στην Αλεξανδρούπολη το “Μικρό Θέατρο Λάρισας”, το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 9:15 το βράδυ στο Κηποθέατρο. 

Add a comment

Την πολιτική τραγωδία του Αισχύλου «Επτά επί Θήβας» παρουσιάζει απόψε (18/8), στις 9 μ.μ.,  στο Κηποθέατρο της Αλεξανδρούπολης το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. 

Add a comment

Την καθιερωμένη καλοκαιρινή περιοδεία του πραγματοποιεί αυτό το διάστημα το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας “Διόνυσος”, με παραστάσεις σε διάφορες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, οι οποίες ξεκίνησαν στις 15/7 και συνεχίζονται έως τις 31 Ιουλίου. 

Add a comment

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των έξι θεατρικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο διαγωνιστικό μέρος του 17ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο της πόλης.

Add a comment

Καθήλωσαν το κοινό με τις ερμηνείες τους οι ερασιτέχνες του Εργαστηρίου Αρχαίου Δράματος του “Διόνυσου” Ν. Ορεστιάδας, που παρουσίασαν την Κυριακή το βράδυ (10/7) στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο της πόλης τον “Αγαμέμνονα” του Αισχύλου.

Add a comment

Τον “Αγαμέμνονα” του Αισχύλου, την πρώτη τραγωδία της τριλογίας “Ορέστεια” του κορυφαίου τραγωδού της κλασικής Αθήνας, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 458 π.Χ. στα “Διονύσια”, παρουσιάζει στο κοινό του βορείου Έβρου, στις 8, 9 και 10 Ιουλίου, το Εργαστήρι Αρχαίου Δράματος του “Διόνυσου” Ν. Ορεστιάδας. 

Add a comment

Και στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο (Πάρκου) Αλεξανδρούπολης θα εμφανιστεί το διασημότερο μπαλέτο όλων των εποχών, το αριστούργημα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, “η Λίμνη των Κύκνων” του φημισμένου «Russian Ballet Theater».

Add a comment

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία