Διπλά...κόκκινο το νέο βιβλίο της Μαρίας Τολούδη, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΚΑΠΑ Εκδοτική. Τα “Άλικα Κόκκινα” είναι 48 ιστορίες “με τόπο ή χωρίς. Του σήμερα και του χθες”.

Add a comment

Αυτό ακριβώς που λέει το τίτλος θα πρέπει να πράξουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό με τίτλο “100 λέξεις σε 24 ώρες”, που διοργανώνουν το περιοδικό Fractal και η Ανοιχτή Βιβλιοθήκη. 

Add a comment

Το βιβλίο του Δαμιανού Δουίτση, “η αποπλάνηση του εθισμού” θα παρουσιαστεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη. 

Add a comment

Το βιβλίο της Φωτεινής Καζακίδου “Τα Πετρωτά μου, μνήμες και έθιμα” θα παρουσιαστεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη. 

Add a comment

Το βιβλίο “Δενδρίτες” της Κάλλιας Παπαδάκη θα παρουσιάσει την Κυριακή 25 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας, το βιβλιοπωλείο “Εμμανουηλίδου” σε συνεργασία με τη ΔΗ. Κ. Ε. Π. Α. Ο. και τον δήμο Ορεστιάδας.

Add a comment

Η μεγάλη παιδική καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας ξεκινά την Παρασκευή 16 Ιουνίου στη δημοτική βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης. 

Add a comment

Το βιβλίο “Καζαντζάκης-Ζορμπάς, μια αληθινή φιλία”, του Γιώργου Στασινάκη-προέδρου της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 27 Μαΐου στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη.

Add a comment

Εκδήλωση παρουσίασης των κειμένων του Β. Ι. Λένιν, που βρίσκονται συγκεντρωμένα στο βιβλίο με τίτλο «Για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση», διοργανώνει η τοπική επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ. 

Add a comment

Αφιέρωμα στην “Ασκητική” του Νίκου Καζαντζάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 ετών από τον θάνατο του Έλληνα συγγραφέα, διοργανώνει την Κυριακή 7 Μαΐου το Προξενείο της Ελλάδας στην Αδριανούπολη σε συνεργασία με τον δήμο Αδριανούπολης. 

Add a comment

Το ιστορικό μυθιστόρημα της Σωτηρίας Μαραγκοζάκη “Ο Ύπατος της Σμύρνης” θα παρουσιαστεί την Κυριακή 30 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο δημοτικό θέατρο των Φερών.

Add a comment

Ανοιχτή από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι θα είναι σήμερα, Κυριακή 23 Απριλίου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου. 

Add a comment

Το νέο του βιβλίο για την πολιτική ιστορία της Λατινικής Αμερικής, με τίτλο “το καμένο παλάτι”, θα παρουσιάσει τη Δευτέρα του Πάσχα (17/4), στις 5 το απόγευμα στο bistro cafe-bar “Gusto”, ο δημοσιογράφος Ιάσων Πιπίνης. 

Add a comment

Ανοιξιάτικα ηλιόλουστη και ιδιαίτερα ευχάριστη για τα παιδιά ήταν η γιορτή που διοργάνωσε η ΔΗΚΕΠΑΟ την Κυριακή 2 Απριλίου στο πάρκο της Οινόης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.  

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία