Ο “διεθνής” Κωστής Γεωργίου, εκθέτει στην Art Gallery Αλεξανδρούπολης 

“EGOMION” τιτλοφορείται η ατομική έκθεση του καταξιωμένου σύγχρονου Έλληνα ζωγράφου και γλύπτη, Κωστή Γεωργίου, που θα παρουσιαστεί στην Art Gallery στην Αλεξανδρούπολη.

Η έκθεση αποτελεί ιδιαίτερης σημασίας εικαστικό γεγονός και εντάσσεται στη μεγάλη περιοδεία ατομικών εκθέσεων με μνημειακά έργα ζωγραφικής και γλυπτικής του διεθνώς αναγνωρισμένου εικαστικού καλλιτέχνη στα μεγαλύτερα μουσεία και γκαλερί του κόσμου, ενώ το φθινόπωρο η ίδια έκθεση θα μεταφερθεί στην C.JOHN Gallery, στο Mayfair, στο Λονδίνο. 

Προηγήθηκε η παρουσίασή της στα σπουδαιότερα μουσεία της Κίνας, στις Η.Π.Α, στη Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Αυστρία και στο Μουσείο ΜΠΕΝΑΚΗ στην Αθήνα. 

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που έχει ενταχθεί στις εκδηλώσεις των “Ελευθερίων”, θα γίνουν την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 8 το βράδυ, παρουσία του καλλιτέχνη. Την επόμενη ημέρα (5/5), την ίδια ώρα, ο Κωστής Γεωργίου θα δώσει διάλεξη στο χώρο της γκαλερί με θέμα: «Η τέχνη εν μέσω κρίσης και ως εργαλείο στα χέρια της εξουσίας». 

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Μαΐου και θα είναι ανοικτή για το κοινό όλη την εβδομάδα και τα Σαββατοκύριακα, από τις 9 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. 

Δείτε εδώ ποιος είναι ο Κωστής Γεωργίου 

http://www.kostisgeorgiou.com/el/ 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία