Αλεξανδρούπολη: Έκθεση ζωγραφικής και αγιογραφίας του Στράτου Ιωαννίδη στο Ε. Μ. Θ. 

Έργα ζωγραφικής και αγιογραφίας του Στράτου Ιωαννίδη θα παρουσιαστούν στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης (Ε. Μ. Θ.), στην Αλεξανδρούπολη.

Τα “βήματα στον Έβρο” θα εγκαινιαστούν επίσημα την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 8 το βράδυ, ωστόσο ήδη από τις 27/3 και μέχρι τις 9 Απριλίου τα έργα του Αλεξανδρουπολίτη καλλιτέχνη θα εκτίθενται στο Μουσείο. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. 

Ο Στράτος Ιωαννίδης γεννήθηκε το 1973 και ζει με την οικογένεια του στην Αλεξανδρούπολη. Ζωγραφίζει συστηματικά από πολύ μικρή ηλικία. Σπούδασε Διοίκηση επιχειρήσεων Marketing στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και παράλληλα ασχολήθηκε με την ζωγραφική και την αγιογραφία δίπλα σε σπουδαίους δασκάλους του είδους όπως ο Δ. Βάσσος και ο κ. Γεωργιάδης. Οι αγιογραφίες του κοσμούν ναούς τόσο στον Έβρο όσο και στη Ροδόπη και οι φορητές εικόνες που έχει δημιουργήσει ταξιδεύουν στην Ελλάδα και σε χώρες όλου του κόσμου. Τα έργα ζωγραφικής είναι εμπνευσμένα από τη φύση και η χρωματική παλέτα του καλλιτέχνη είναι έντονη.  

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία