Η έκθεση ζωγραφικής και μικρογλυπτικής της Αθανασίας Ταμπούρα-Πεφτουλίδη, με τίτλο «Δίπολον», εγκαινιάζεται την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στην Art Gallery της Αλεξανδρούπολης.  

Add a comment

Στα τρία φιναλίστ φιλμ της κατηγορίας Κινηματογραφικής Αφήγησης του Flying Robot International Film Festival (FRiFF 2017)  προκρίθηκε το Purple Heirloom του Κώστα Γκουρλουμένου (Kostas Gur). 

Add a comment

Με την έκθεση ζωγραφικής του Γιάννη Κοντοβού ξεκινά η νέα περίοδος (2017-2018) στην Art Gallery Αλεξανδρούπολης. Στη δεύτερη παρουσία του στον συγκεκριμένο χώρο, ο Γιάννης Κοντοβός παρουσιάζει τα έργα του με τίτλο “Μελαγχολία”.

Add a comment

 Τα βραβεία «outstanding achievement awards», του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Berlin Flash Film Festival» του Βερολίνου απέσπασαν οι δύο συμμετοχές του Κώστα Γκουρλουμένου. 

Add a comment

Πρόδρομο της ολοκληρωμένης παρουσίασης των “επικυρωμένων” και σε μεγάλο βαθμό δρομολογημένων σχεδίων για την ανάπτυξη του Λιμένα Αλεξανδρούπολης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (21/7) σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Νομαρχείο, αποτελεί η έκθεση φωτογραφίας του Οργανισμού Λιμένος Αλεξενδρούπολης, που θα εγκαινιαστεί στις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου (15/7) στον ίδιο χώρο.

Add a comment

Ανοίγει την Κυριακή 18 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ,  η έκθεση ζωγραφικής ενήλικων μαθητών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής της Δέσποινας Κιουγλού. 

Add a comment

Στις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου (17/6) εγκαινιάζεται στην Art Gallery της Αλεξανδρούπολης η έκθεση φωτογραφίας του Παύλου Κοζαλίδη με τίτλο “Αναζητώντας τη χαμένη πατρίδα”.

Add a comment

Στις 8 το βράδυ της Πέμπτης, 15 Ιουνίου, θα “ανοίξει” η “Έκθεση χαρακτικής” των μελών του Ελεύθερου Εργαστηρίου Χαρακτικής που λειτούργησε την περίοδο 2016- 2017, στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει το συνεργατικό καφενείο “Μπεντρεντίν”, στην Ορεστιάδα.

Add a comment

“EGOMION” τιτλοφορείται η ατομική έκθεση του καταξιωμένου σύγχρονου Έλληνα ζωγράφου και γλύπτη, Κωστή Γεωργίου, που θα παρουσιαστεί στην Art Gallery στην Αλεξανδρούπολη.

Add a comment

Παρατείνεται μέχρι και τις 15 Απριλίου η ατομική έκθεση έργων ζωγραφικής και αγιογραφίας του Στράτου Ιωαννίδη, που φιλοξενείται στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη. 

Add a comment

Έργα ζωγραφικής και αγιογραφίας του Στράτου Ιωαννίδη θα παρουσιαστούν στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης (Ε. Μ. Θ.), στην Αλεξανδρούπολη.

Add a comment

Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στη δημοτική βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης η έκθεση με τίτλο “ζωγραφίζοντας τη γυναίκα”, που διοργανώνει η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων.  

Add a comment

Στον χώρο όπου εκτίθενται δώδεκα (12) έργα του, στην Art Gallery Αλεξανδρούπολης (Σκρα 2-4), θα βρίσκεται την Παρασκευή 3 Μαρτίου, στις 9:30 το βράδυ, ο ζωγράφος Χρήστος Κεχαγιόγλου.

Add a comment

Ανοιχτή πρόσκληση σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες απευθύνει η Επιτροπή Ισότητας Φύλων του δήμου Αλεξανδρούπολης (ΔΕΠΙΣ), για την έκθεση ζωγραφικής που προγραμματίζει να παρουσιάσει από τις 8 έως τις 15 Μαρτίου.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία