Ημερίδες για τον “οικογενειακό προϋπολογισμό” σε Αλεξανδρούπολη και Σουφλί

Θέματα διαχείρισης οικογενειακού προϋπολογισμού θα αναλυθούν στη διάρκεια δύο ημερίδων που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο, 2 και 3 Δεκεμβρίου, στο Σουφλί και την Αλεξανδρούπολη, αντίστοιχα.

Και οι δύο εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 11:30 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 2:30 το μεσημέρι, ενώ χώροι διεξαγωγής τους θα είναι η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Σουφλίου και το Β' ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης. Η διοργάνωσή τους εντάσσεται στα συνοδευτικά μέτρα του επιχειρησιακού προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής του ΤΕΒΑ ΑΜΘ. 

Πρώτη ομιλήτρια θα είναι η δικηγόρος Σαββίνα Μπέρδου, που θα ενημερώσει για τον “νόμο Κατσέλη”και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Θα ακολουθήσει η ομιλία του φοροτεχνικού συμβούλου επιχειρήσεων Γιάννη Κανελάκη, ο οποίος θα αναφερθεί σε θέματα επιδομάτων και δικαιούχων κοινωνικού μερίσματος. Αμέσως μετά, η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, Ερμίνα Κοντακίδου, θα μιλήσει για την κοινωνικοοικονομική κρίση και την ψυχική υγεία. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με συζήτηση με το κοινό. 


Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία