Αλεξανδρούπολη: Κάλεσμα προς συλλόγους για τον εορτασμό της 14ης Μαΐου 

Μέχρι τις 28 Απριλίου θα έχουν το χρονικό περιθώριο οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον εορτασμό της 14ης Μαΐου, στην Αλεξανδρούπολη, να το δηλώσουν στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο  25510 6420. 

Η συμμετοχές αφορούν συγκεκριμένα στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 14ης Μαΐου, στον χώρο του Λιμανιού, για την καθιερωμένη “Αναβίωση της Άφιξης της εικόνας της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΤΡΙΦΩΤΙΣΣΑΣ από την ΑΙΝΟ” και στο μουσικοχορευτικό μέρος που θα ακολουθήσει. 

Συγκεκριμένα, το χορευτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Συρτό Χορό: Τον αποδίδουν όλες οι Χορευτικές Ομάδες  που θα μετέχουν.

Χορούς της Θράκης: Χοροί της Θράκης θα παρουσιαστούν - από κοινού - από όλους τους Συλλόγους  που έχουν θρακιώτικη καταγωγή ή συλλόγους που έχουν στο ρεπερτόριο τους  χορούς της Θράκης. 

Παραδοσιακούς Χορούς: Θα παρουσιαστούν από Συλλόγους της πόλης μας που έχουν διαφορετική χορευτική παρουσία και παρουσίαση από αυτήν της Θράκης. Κάθε τέτοια ομάδα θα παρουσιάσει χορευτικό πρόγραμμα διάρκειας δέκα (10) λεπτών.  

Το πλήρες πρόγραμμα του εορτασμού θα καταρτιστεί στη διάρκεια της συνάντησης που θα έχουν οι εκπρόσωποι των συλλόγων στο δημαρχείο την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 7 το απόγευμα.     

* Η φωτογραφία είναι από το αρχείο του Θεόδωρου Ορδουμποζάνη η οποία δημοσιεύτηκε στο alexpolisonline.com


Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία