Αλεξανδρούπολη: Εκδηλώσεις και δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών 

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών διοργανώνει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου η επιτροπή ισότητας φύλων του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη στις 7 το απόγευμα και θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό θέατρο. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει ομιλίες και αμέσως μετά θα ακολουθήσει μία “μουσική διαδρομή” αφιερωμένη στις γυναίκες. Η Δανάη Καλογιάννη θα τραγουδήσει τις μεγάλες κυρίες του πενταγράμμου, ο Κωνσταντίνος Κάλλιας θα τη συνοδεύει στο σαξόφωνο και ο Δημήτρης Κανίδης στο πιάνο. 

Στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών θα είναι αφιερωμένες και οι δράσεις που διοργανώνουν την Παρασκευή (25/11) το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας και το παράρτημα Αλεξανδρούπολης της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας. Σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα “Συνάντηση” και με εθελοντές πολίτες, στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει το θεατρικό δρώμενο για την έμφυλη βία, ενώ θα διανεμηθούν κα ενημερωτικά φυλλάδια για τις υπηρεσίες που παρέχει το Συμβουλευτικό Κέντρο.


Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία