Τριήμερο δράσεων για μαθητικές ομάδες και για το γενικό κοινό διοργανώνει απο τις 27 έως τις 29 Απριλίου στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης, όπως έχει καθιερωθεί η 22α Απριλίου. 

Add a comment

Forum με θέμα “η Θράκη σταυροδρόμι Πολιτισμού και Ανάπτυξης-Εθνικό πλεονέκτημα στον νέο αιώνα” διοργανώνει στις 10 Μαΐου, στις 7:30 το απόγευμα στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας, η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας (ΠΑ.Ο.Ν.Ε.), με αφορμή την 97η επέτειο απελευθέρωσης της Θράκης. 

Add a comment

Μέχρι τις 28 Απριλίου θα έχουν το χρονικό περιθώριο οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον εορτασμό της 14ης Μαΐου, στην Αλεξανδρούπολη, να το δηλώσουν στο  gtip@alexpolis.gr ή τηλεφωνικά στο  25510 6420. 

Add a comment

Εκδήλωση παρουσίασης του “Οδηγού Εθελοντικής Αιμοδοσίας, Δωρέας Μυελού των Οστών, Ομφαλικού Αίματος και Οργάνων” διοργανώνει την Παρασκευή 7 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, η περιφερειακή ενότητα Έβρου.

Add a comment

Εκδήλωση-αφιέρωμα στα “40 χρόνια προσφοράς στην παράδοση” διοργανώνει την Παρασκευή 21 Απριλίου ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Έβρου. 

Add a comment

Με αστροπαρατήρηση, μέσω τηλεσκοπίων που θα βρίσκονται στημένα κάτω από τον Φάρο της Αλεξανδρούπολης, θα γιορτάσει τη φετινή (2017) Διεθνή Ημέρα Αστρονομίας ο Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Θράκης. 

Add a comment

Τι είναι οι εξωπλανήτες, πώς ανακαλύφθηκαν, τι σημαίνει η ανακάλυψή τους για τον άνθρωπο και μπορούν πραγματικά να κρύβουν εξωγήινη ζωή;

Add a comment

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία