Τρεις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνει στη διάρκεια του Μάρτη η Επιτροπή Ισότητας Φύλων του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Εκδήλωση αλληλεγγύης στην Άχεντ Ταμίμι, τη 17χρονη Παλαιστίνια ακτιβίστρια που συνελήφθη από Ισραηλινούς στρατιώτες στα τέλη του περασμένου έτους μετά από τη συμμετοχή της σε διαμαρτυρία στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, διοργανώνει το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (Μ.Α.Σ.) Ορεστιάδας.

Add a comment

Τον ετήσιο χορό της θα πραγματοποιήσει ανήμερα της εορτής των Αγίων Θεοδώρων η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Ορεστιάδας και περιφέρειας.

Add a comment

Οι LUVστροναύτες κρίθηκαν κορυφαίοι καρναβαλιστές του “Τσικνομπουρμπούλη 2018”. Η ομάδα συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ πολλών ομάδων που συμμετείχαν στην καραναβαλική παρέλαση και στον διαγωνισμό που ακολούθησε στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης. 

Add a comment

Η ερμηνεία του κόσμου με συναισθηματική νοημοσύνη θα αποτελέσει το θέμα της ομιλίας του ψυχολόγου και θεραπευτή Γεράσιμου Σάλτου, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο «Νομαρχείο» στην Αλεξανδρούπολη. 

Add a comment

Στις τελευταίες τους ετοιμασίες βρίσκονται διοργανωτές και καρναβαλικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στην αποκριάτικη παρέλαση της Αλεξανδρούπολης, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι.

Add a comment

«Αρχαία Θράκη: Μεταίχμιο Μύθων και Ιστορίας» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί στο Βυζαντινό Μουσείο του Διδυμοτείχου, ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Καστροπολίτες».

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία