Δράσεις για παιδιά, αθλητικές εκδηλώσεις, πολιτιστικές διαδρομές, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, συναυλίες και μία πρωτότυπη παρουσίαση παλαιών παραδοσιακών επαγγελμάτων, περιλαμβάνει το διήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Via Egnatia. 

Add a comment

Η 14η Γιορτή Βιοκαλλιεργητών-Μελισσοκόμων και Οικοτεχνών Γεωργικών Προϊόντων θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 19 Αυγούστου μπροστά στο “Νομαρχείο”, στην Αλεξανδρούπολη. 

Add a comment

Για τα “865 ολόγιομα αυγουστιάτικα φεγγάρια στην Παναγία Κοσμοσώτειρα” θα τραγουδήσει τη Αμαλία Δούκα, το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου, στον αύλειο χώρο της Παναγίας Κοσμοσώτειρας στις Φέρες. 

Add a comment

Στην πλούσια αγροτοδιατροφική και αρχαιολογική κληρονομιά είναι αφιερωμένες οι εκδηλώσεις με τίτλο “Γαστρολογικό, αρχαιολογικό, χωρογραφικό, μουσικό μουσείο” ου διοργανώνει στο Σπήλαιο, από τις 25 έως τις 27 Αυγούστου, ο Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Τριγώνου “Η Γαία”.

Add a comment

 Τα “Φανούρεια 2017” διοργανώνει στις 25, 26 και 27 Αυγούστου ο Λαογραφικός Πολιτιστικός σύλλογος Άνω Οινόης Ορεστιάδας «Το Κρασοχώρι».

Add a comment

Τέσσερις αρχαιολογικούς χώρους του Έβρου “ανοίγει” για το κοινό, προς...τιμήν της αυγουστιάτικης πανσελήνου, το υπουργείο Πολιτισμού.

Add a comment

Η μεγάλη συναυλία του “Πολυκοινωνικού” του δήμου Αλεξανδρούπολης θα δοθεί την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 8 το βράδυ στο κηποθέατρο “Αλτιναλμάζη”. 

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία