Την Πέμπτη (24/05) ξεκινούν οι “Βυζαντινές Γιορτές Κάστρου Διδυμοτείχου”, γνωστές και ως “Καλέ Πανηγύρι”.

Add a comment

Με συναυλία μελών του Συλλόγου Μουσικών Αλεξανδρούπολης θα ολοκληρωθεί η περιβαλλοντική δράση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μαΐστρου, που θα συμμετάσχει την Κυριακή (22/04) στην εκστρατεία Let’s do it Greece. 

Add a comment

Ανοιχτή δράση αστροπαρατήρησης διοργανώνει στις 21 Απριλίου στην Αλεξανδρούπολη ο Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Θράκης.

Add a comment

Τρεις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνει στη διάρκεια του Μάρτη η Επιτροπή Ισότητας Φύλων του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Πρωτομαγιάτικο θα είναι το φετινό Αντάμωμα Τυχεριωτών, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Τυχεριωτών Αλεξανδρούπολης. 

Add a comment

“Ζώντας με την Επιληψία” είναι το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνει στην Αλεξανδρούπολη ο νεοσύστατος Σύλλογος Φίλων και Ασθενών με Επιληψία Θράκης “Επισπεύδω”.

Add a comment

Εκδήλωση αλληλεγγύης στην Άχεντ Ταμίμι, τη 17χρονη Παλαιστίνια ακτιβίστρια που συνελήφθη από Ισραηλινούς στρατιώτες στα τέλη του περασμένου έτους μετά από τη συμμετοχή της σε διαμαρτυρία στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, διοργανώνει το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (Μ.Α.Σ.) Ορεστιάδας.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία