Τα θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών θα συζητηθούν στη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργανώνει στην Ορεστιάδα, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, όπως είχει οριστεί η 25η Νοεμβρίου, το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-θυμάτων βίας του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Εκδήλωση με θέμα “Ταξίδι στο σύμπαν: από τον Ήλιο στην επόμενη Γη” διοργανώνει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στην Αλεξανδρούπολη, η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, το Ιστορικό Μουσείο και ο Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Θράκης. 

Add a comment

Το ιστορικό ντοκιμαντέρ “Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε” θα προβληθεί στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής, 20 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα Δ΄ του Δ. Π. Θ, στην Ορεστιάδα.

Add a comment

Τη “Ρωμαϊκή Θράκη και την αυτοκρατορική Πλωτινόπολη” θα παρουσιάσει ο αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης, Ματθαίος Κουτσουμανής, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στις 11:30 το πρωί, στο Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου. 

Add a comment

Επετειακή εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (27/10) στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας. 

Add a comment

Ως το κατ' εξοχήν παγκόσμιο προϊόν διατροφής, το ψωμί γιορτάζει κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αρτοποιών και Ζαχαροπλαστών. 

Add a comment

Τη Διεθνή Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού θα τιμήσει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Θράκης σε συνεργασία με το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη. 

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία